Megkötözött szavak

2016. december 04. 14:46 - Dylan D. Tides

Soproni Füzetek - 2016

Idézek a https://www.sopronifuzetek.hu/ weboldalról:

"Sopron város kulturális és művészeti életének évenkénti igényes összefoglalóját, keresztmetszetét adja 1978 óta a Soproni füzetek, amelyben elsősorban a helyi alkotók, vagy a városhoz kötődő művészek versei, prózai munkái jelennek meg. A kiadvány a vizuális művészetek alkotóinak munkáit, a képzőművészek alkotásait is tartalmazza, közöl recenziókat, kiállítás-megnyitó beszédeket, irodalmi, kulturális rendezvényen elhangzott köszöntőket, méltatásokat. Minden évben végigkövethettük az előző esztendő kiállításainak, irodalmi rendezvényeinek sorát. A Soproni Füzetek olyan kordokumentum és seregszemle, amelyre méltán lehetünk büszkék.

Sarkady Sándor felelős szerkesztő és Bősze Balázs felelős kiadó hosszú évtizedekig irányították, szervezték és segítették a Soproni Füzetek megjelenését, bíztatták az alkotókat műveik publikálására, vizuális munkáik közzétételére."

Nos, van olyan társaság, ahová igazán nagy megtiszteltetés bekerülni. Ma ez megtörtént. Vannak nevek, akikkel egy lapon látni az enyémet csak álom volt. Ma teljesült. Közel tizenkét éve lakom Sopronban, de nem is hittem volna, hogy ilyen hamar ekkora elismerésben lesz részem. Köszönöm a szerkesztőknek (itt szintén az oldalról másolok),

A szerkesztőség tagjai:
Bősze Balázsné, Dr. Hegyi Ferenc, Keresztény Richárd,
Ifj. Sarkady Sándor, Schey Andrásné, Szabó Miklós, T. Horváth József

Főszerkesztő:
Zentai László

hogy a Soproni Füzetek 2016-os kiadványában már én is ott lehetek, és Sarkady Sándor örökké vigyázó tekintete alatt magam is tudtam egy kicsiny nyomot hagyni a Hűség városának kulturális életében!

Néhány kép az Adventi tárlat megnyitójáról, Soproni Füzetek 2016 művészeti antológia bemutatójáról:

dsc_0052.JPG

dsc_0006.JPG

dsc_0008.JPG

dsc_0007.JPG

 

 

dsc_0034.JPG

kepkivagas2_2.JPG

kepkivagas_7.JPG

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dylandtides.blog.hu/api/trackback/id/tr8912020589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
Megkötözött szavak
süti beállítások módosítása